Reviews


Voor onze toekomstige klanten en voor ons zelf horen we graag je mening over onze cateringservice.

Hieronder kun je de beoordelingen van onze klanten lezen.

Schrijf een review

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Hartelijk dank voor het geven van uw mening. Na een korte spamcheck zal de beoordeling op onze site zichtbaar zijn.

Reviews van onze klanten​

Familie Ponsioen 

Mijn man en ik bedanken jullie voor de rijsttafel afgelopen zondag.

Wij en alle gasten vonden de gerechten en de verzorging er omheen uitstekend.

Veel gasten hebben voor thuis nog een lekker maaltje meegenomen, dat zegt genoeg.

Tot een volgende keer.


Mw. Homma 

Wat een top eten. We hebben echt heerlijk gegeten! Zeker een aanrader. Was goed geregeld!

Voor 50 personen en de 2 dames om het buffet te regelen. Echt top!!!!!

Nina 

We hebben heerlijk gegeten. Goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

Dhr. Nanning 

Wat hebben we weer genoten van het buffet van Ropaja. Dit was al weer voor de 3e keer op onze gezamenlijke verjaardag. Alle gasten waren weer vol lof. Bedankt voor de goede service en tot volgend jaar.

Mw. Willems 

Bedankt weer ook deze keer. Wederom een heerlijke catering ontvangen.

Wij hebben er weer van genoten. Het was weer fantastisch geregeld door Ropaja.

Slogan: wil je wat leren? Laat Ropaja je catering organiseren!!

Het maakt niet uit of het nu huwelijks jubileum is of verjaardag, het eten van Ropaja zal je nooit vergeten. Wij kijken uit naar de volgende keer. Dikke pluim weer voor alle medewerkers (namens mijn moedertje van 86).

Hartelijke groet.

Mw. Alkemade 

Voor ons 12.5 jarig huwelijksjubileum hebben wij de catering aan jullie over gelaten. En wat een superervaring. De communicatie verliep vlekkeloos, de aanpassingen werden direct doorgevoerd en precies op de afgesproken tijd stond er een hele vriendelijke en enthousiaste jongeman voor de deur en zette het heerlijke eten klaar zonder dat onze gasten er erg in hadden. Een gezellig tafelkleed erbij en de borden, bestek en servetten. Korte maar duidelijke uitleg over het buffet (voor ons onnodig, wij zijn bekend met de Indonesische keuken) en over de warmhoudbakken. Vervolgens heeft iedereen genoten van het overheerlijke eten. Zelfs diegenen die het nog nooit hadden gehad en sceptisch waren. Alles smaakte voortreffelijk en was en bleef goed warm! Vandaag, the day after, meerdere appjes gekregen van gasten waarbij ze nogmaals wilde benadrukken hoe lekker ze gegeten hadden. En omdat 1 gast helaas verhinderd was hebben wij morgen nog een portie.

Christine Laisina 

Voor 120 personen voor de 2e keer Ropaja ingeschakeld voor een fantastisch "Indonesia" buffet. 1e keer was 21 mei 2018 en heeft niet aan kwaliteit ingeboet. Verrukkelijk allemaal. Communicatie is prima. Ook niet onbelangrijk... vriendelijke medewerkers. Wie weet komt er een 3e keer. Tip: laat een visitekaartje achter voor potentiële klanten. ;)

Mevrouw Van Galen Last 

Hierbij wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor het fantastische buffet. Ik heb nog nooit zoveel lovende woorden gehoord over een buffet als afgelopen zaterdagavond. Veel van onze gasten wilden weten van wie het afkomstig was, en het heeft in grote mate bijgedragen aan het succes van ons feest.

Maar zeker ook mijn complimenten voor de communicatie, alles ging even vlot en niets was een probleem.

Ik hoop in de toekomst meer van jullie diensten gebruik te maken, en mensen hier uit de buurt zullen dat vermoedelijk ook doen....

Brigitta Veltenaar 

Gisteravond met 9 mensen rijsttafel gegeten. Het was echt heerlijk. Een echte aanrader. Ook de service.

                                                                                       beoordeling van onze Rijsttafel Express - Indofood by Ropaja)

Mw. Van der Borden 

Wat hebben wij en onze gasten genoten van het heerlijke buffet. Hartelijk dank voor de duidelijke communicatie en tot een volgende keer!

Loek 

We hadden een buffet voor ruim 80 personen. Perfect geregeld en alle gasten waren tevreden. Heerlijk gegeten. Een aanrader.

M. Vlaming 

Wij hadden een buffet voor 32 personen besteld. Wat was het perfect. Veel positieve reacties gehad van onze familie en vrienden. Wij zullen veel reclame voor jullie doorgeven.

Mireille 

Voor een verjaardag met 20 personen catering geregeld van Ropaja. Kan niet anders zeggen dan perfect! Van bestellen tot ophalen is alles pico bello geregeld. Leuke kleden voor onder de bakken en heeeeerlijk eten. Iedereen heeft smakelijk zitten eten, en wij de dag erna ook nog eens;) Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt

Ben en Annette 

Wat hebben wij heerlijk gegeten van het buffet en super geregeld. Veel leuke, positieve reacties van onze gasten ontvangen mbt het eten. Dank!

Schouten 

Goed tof prima. Levering op afgesproken tijd inclusief medewerker. Alles staat snel en is heet. Uitleg aan mijn gasten en alles aan het einde weer snel ingepakt en schoon achtergelaten. Tip: steek de medewerk(st)ers in een traditioneel kostuum bij het buffet. Verhoogd de sfeer. Bedankt en wie weet bij een volgende gelegenheid. Mvgr. Hans Schouten.

Inge Wouters 

Mijn gasten en ik hebben genoten van de verschillende gerechten die allemaal goed op smaak waren. Het was meer dan genoeg dus de volgende dag had ik nog een heerlijk kliekje. Halen en brengen verliep ook naar wens. Nogmaals dank.

Ruud Hoep 

Geweldige verjaardag gehad, mede dankzij Ropaja, die keurig op tijd een sate-buffet voor 20 gasten heeft verzorgd. Met bakken, die lekker warm werden gehouden door branders en twee dagen later weer werden opgehaald. Dit doen we zeker vaker !

Marja Scheppers 

Onze verjaardagsgasten hebben weer heel smakelijk gegeten van het buffet! Wat fijn dat we precies konden aangeven wat we wilden bestellen. Alles was weer prima verzorgd! Hartelijk dank. 👍

Alev Tuna 

Wijzelf en onze gasten vonden het eten heerlijk, de service is ook top, van ons een dikke 10!

Marian Met 

We hebben heerlijk gegeten! Jullie waren keurig op tijd, hebben het buffet prima begeleid en verzorgd en de gasten hebben genoten. Iedereen was enthousiast en heeft heerlijk gegeten. Het is echt een aanrader voor iedereen. Na afloop hebben jullie de boel weer keurig achtergelaten. Ik zou het zo weer doen! Dank jullie wel!

Elsbeth Pilz 

Een echte aanrader! Prima eten, genoeg voor iedereen. Erg aardige mensen en alles liep gesmeerd.

Ank Masee 

Heerlijk eten, genoeg van alles en het werd geruisloos op de tafel gezet!! Echt een aanrader!

CSAV Turnlust Den Helder 

Heerlijk eten, ondanks grote afstand temperatuur van eten prima, goede service.

Ada Mantel 

Wij hebben genoten van het heerlijke eten en wat ik hoorde onze gasten ook. Top.👍🏽

Joop Kaars 

We wilden met onze veiligheidsdagen ééns wat anders, 3 dagen voor 25 mensen een zeer goed verzorgd Indonesisch buffet in plaats van broodjes, iedereen was ook laaiend enthousiast en wilde dit elke week wel herhalen. En niet te vergeten verzorgd door bijzonder vriendelijke mensen, Klasse.

Liliane 

We hebben genoten van al uw heerlijke eten. Dank voor de goede service, voor herhaling vatbaar! 

Fam. Cedee 

Zeer tevreden over het heerlijke saté buffet op onze trouwdag 22 sep jl Tot een volgende gelegenheid!

Elise 

Genoten met 15personen van een zeer goed verzorgd buffet. Eten was al warm bij binnenkomst en werd door alle gasten gewaardeerd. Echt voor herhaling vatbaar.

Fam. Mantel 

Wij hebben voor ons tuinfeest voor 75 mensen een fantastisch buffet gehad, het werd keurig op tijd bezorgd, werd goed warm geserveerd en alles was heerlijk en vers! Het contact verliep prettig en afspraken keurig nagekomen, kortom zeer goed bevallen, complimenten!!

Laszla van der Voort 

Heerlijk eten en alles ook nog eens prima en prettig geregeld.

Christel 

Gister met 20 gasten genoten van een goed verzorgd buffet. Alles werd goed en snel geleverd en ook fijn dat het buffet door Ropaja werd opgebouwd. Ik zeg een dikke 10 en voor herhaling vatbaar. Denk dat het dan incl. de leuke bamboeborden wordt :-)

Lisette 

Zeer goed, echte Indische gerechten. Bij onze Indische familie reünie van 15 juli 2018 was iedereen te spreken over het eten. Goede service en aardige mensen. Kortom voor herhaling vatbaar...

Ben van Langen 

Fantastische catering. Goed eten alles prima verzorgd leuke bamboe borden. Veel waardering van onze gasten ontvangen. Een echte aanrader. Afspraken worden nagekomen en tot slot alles voor een aantrekkelijke prijs.

Lewakabessy 

Het eten was super,positieve reacties van de gasten. Ropaja catering echt een aanrader. Nogmaals het was uitstekend. Bedankt en tot de volgende keer.

Spaander 

Goed!

Ilona 

Afgelopen zaterdag gebruik mogen maken van het buffet op onze strandpost. Betrof een strandfeest voor 90 personen. Alles was tiptop geregeld, iemand achter het buffet, geen afwas en heerlijk eten. Daarbij ook helemaal niet duur (:-) voor de hollanders onder ons). Aanrader.

Leo Schats 

Aanpassing bestelling goed ontvangen. De bestelling op tijd aangeleverd. Eten is een aanrader.

J.C. Smit 

Prima, echt een aanrader. Goede verzorging voldoende voor iedereen, ook vegetarisch. Heb gelijk kaartjes gekregen voor mijn gasten om uit te delen.

Jocelyne Tophoff 

Het eten is zeer lekker, ik vind de prijs/kwaliteitverhouding ook zeer goed. Ik kan Ropaja catering echt aan iedereen aanraden!

Myrna 

Eten was super lekker en contact verliep heel prettig. Mochten we weer voor een grote groep iets willen bestellen, dan komen wij zeker bij jullie terug. Dank je wel!

De Leeuw 

Uitstekend buffet, een aanrader. Eten ruim voldoende voor ieder wat wils. Eten goed warm. Positieve reacties vd gasten. Contact via mail keurig netjes. Hartelijk dank voor de service.

G. Laurens 

Een heerlijk buffet laten verzorgen voor 30 personen. Van mijn gasten alleen maar positieve reacties ontvangen. De communicatie per mail liep ook soepel en gemakkelijk. Al met al super service!

Flex Uitzendwerk 

Heerlijke catering geregeld bij een klant met eten om van te smullen in overvloed!

De rendang is echt subliem! Zeker weten dat het buffet herhaald gaat worden!

Meggy Willems 

Zondag jl. vierden wij onze gezamenlijke 65ste verjaardag met ons gezin 21 personen. Met een geweldige catering van Ropaja. Het was net of mammie weer voor ons had gekookt. De service en de liefde voor het eten was fantastisch. Ropaja jullie hebben er weer een fan bij. Bedankt en tot de volgende keer. Fam Wilems

Henk Bartels 

Zeer goed buffet en zeker voldoende. Voor herhaling vatbaar!!

Miriam Coevert 

Uitstekend buffet! Heerlijke gerechten, goed warm, op tijd geleverd. Prima en snel contact per mail.

Mw. Boots 

Een buffet besteld en half december was het zo ver, wat was het lekker en goed verzorgd het eten was fantastisch echt genoeg voor alle gasten, de volgende dag werd de bakken op gehaald, niet anders dan lof, ik hoor nog van de gasten dat ze lekker gegeten hebben top 👍👍

Ton Vrasdonk 

Het was de eerste maal dat wij een buffet van 25 personen hadden. Het eten smaakte verrukkelijk en was genoeg voor het aantal eters en de service was prima.

Coert 

18 november: Tijdens familieweekend voor 20 personen buffet besteld dat er niet alleen keurig verzorgd uitzag, op tijd bezorgd, betaalbaar was en het allerbelangrijkste heerlijk smaakte. Prettige en vlotte samenwerking en heel goede service. Warme aanbeveling.

Hans en Anita Pieket 

Dit jaar voor de 2e keer genoten van een heerlijk buffet. Hartelijk dank voor de goede service!

Ellen van Dam 

Zeer goede ervaring. Heerlijk eten. Brengen en ophalen keurig op afspraak gedaan. Voor herhaling vatbaar.

Michel 

Op 12 november 2017 Catering voor 15 personen besteld het menu van 11.50 euro p.p. Het eten werd exact op afgesproken tijdstip bezorgd snel en netjes klaar gezet op tafel. Wij hebben allen heerlijk genoten van de maaltijd welke goed op temperatuur was en uitstekend van smaak. Ook de mailwisseling verliep vlot en duidelijk. Wij zijn zeer te spreken over Ropaja dus zeker een aanbeveling.

Mieke de Haan 

Wat een heerlijk buffet hebben we met 40 mensen genoten, iedereen vond het fantastisch. Service en timing ook top. Voor herhaling vatbaar.

Johnny van Bochove 

Prima samenwerking tussen Ropaja Catering en Boerderij Alkmaar, topservice en een grote flexibiliteit, hierdoor hebben wij met ruim 50 personen heerlijk kunnen eten.

Fam. Diroen 

Wij zochten voor onze bruiloft een goede cateraar en kwamen uit bij Ropaja. Omdat wij zelf niet in de buurt wonen van Alkmaar, waren ze welwillend om toch wat eten langs te brengen. Op de bruiloft waren de gasten lyrisch over het eten en bleven maar complimenten geven! Als we ooit weer iets groots vieren, dan gaan we zeker terug!

Fam. Velten 

Heerlijk buffet voor 19 personen. Uitstekende kwaliteit vlees en groenten niet te gaar, het zag er ook allemaal zeer verzorgd en fris uit. En werd keurig op tijd bezorgd. Heel prettig contact gehad met de desbetreffende heren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fam. Lange op 24 augustus 2017

Wat een verrassing ! Voor de eerste keer buffet voor 50 personen besteld. Vooraf prettige informatie, -met vegetariërs werd apart rekening gehouden-, en alles prima volgens afspraak bezorgd en mooi opgesteld. Het eten smaakte heerlijk en veel complimenten voor Ropaja gehad. Dus een echte aanrader voor als er iets te vieren valt en voor ons ook zeker voor herhaling vatbaar !

Daan op 22 augustus 2017

Heerlijk gegeten op onze bruiloft! Helemaal top geregeld en onze gasten vonden het allemaal ontzettend lekker!

Judith Beentjes 

Buffet Indonesia voor 55 personen voor ons feestje besteld. Keurig op tijd geleverd en smaakte verrukkelijk, veel complimenten gehad.

Irene van Twuijver 

Geweldig buffet. Heerlijk eten, prima verzorgd.

Mevrouw Bodewes 

Buffet voor 35 personen besteld, werd keurig op tijd gebracht en was overheerlijk! Onder de gasten veel kenners en bereiders van Indonesische gerechten; allen zeer enthousiast. Super lekker, een echte aanrader als je lekker wilt eten! Ropaja dank, het was fantastisch!!!!!

Fam. Braam 

Heerlijk buffet. Ook vele positieve reacties van onze gasten ontvangen. Bedankt!

An Hageman 

Zaterdag 24 juni verjaardag gevierd met heel de familie, 23 in getal. We hebben er met z'n allen van genoten. Het buffet was ruim voldoende, keurig geplaatst incl. tafelkleden, precies op de afgesproken tijd. Hele familie heeft genoten. Doen we nog een keer.

Ellen Kerk 

Lekker eten en alles op tijd!

Dans- en Partycentrum Verbiest 

Onze eerste ervaring met Ropaja en deze was meteen hartstikke goed. Keurig op tijd, alles zag er goed uit en smaakte perfect! Onze gasten hebben genoten en wij ook! Zeker tot de volgende keer.

Marian Bobeldijk 

Keurig verzorgd buffet, heerlijk eten de gasten waren vol lof. Er was genoeg en goed op smaak een aanrader. P.s. alles keurig op tijd gebracht en weer opgehaald ook ideaal het vetvrije papier op de rieten borden geweldig geregeld.

Landhuis Noordes 

Met Pasen heeft Ropaja bij ons voor 110 genodigden een buffet verzorgd. Het eten was verrukkelijk, alles liep op rolletjes en de bediening was top. Ik kan het iedereen aanbevelen, klasse!

Saskia van der Holst 

Met pasen voor de eerste keer een buffet besteld. Op tijd en prima verzorgd! De gasten hebben er van genoten. Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar

Marry Baars 

Al onze gasten en ook wij hebben zeer genoten van het saté buffet van Ropaja toen mijn man 65 jaar werd. Het was heerlijk en heel goed verzorgd !!

Antoinette Dom 

Voor het eerst een buffet door Ropaja laten verzorgen en tot volle tevredenheid. Ik heb Indische roots en ik kan niet anders zeggen het smaakt allemaal precies zoals mijn familie het maakt, heerlijk! We hielden nog wat over, maar dat vonden we niet erg, de volgende dag weer genoten. een echte aanrader!

M. scheppers 

Voor mijn verjaardagsgasten voor de 4e keer een buffet laten verzorgen en het was weer heerlijk en keurig verzorgd.

Hans en Anita Pieket 

Wat een heerlijk buffet, smakelijk en goed verzorgd. Iedereen heeft ervan genoten, zeker een aanrader!

M. scheppers 

Alweer voor de 3e maal heeft Ropaja een verjaardags buffet voor ons gemaakt. Alle gasten vonden het heerlijk! Zeker een aanrader.

E. ten Haken 

Op zondag 15 januari een buffet besteld voor 22 personen, keurig op tijd aangeleverd en neergezet. Mijn gasten vonden het allemaal erg lekker en het was ruim voldoende, volgende keer maar weer zeiden zij. Een aanrader voor iedereen.

Fam. Kroon 

Goede service, vriendelijk, veel mogelijk en glutenvrij! Zeker iets voor jullie om te vermelden op de kaart. Wij hebben heerlijk gegeten, erg smaakvol en ruim voldoende voor het aantal mensen.

Sandra Kweldam 

Wij hadden een samengesteld buffet besteld voor 25 personen voor een verjaardag een dag na kerst. De bezorging was keurig op tijd, het eten was erg lekker (nagenoeg iedereen nam twee keer) en er was ruim voldoende. Tevreden klanten alom! Zeker voor herhaling vatbaar.

A. Meijer 

2e Kerstdag met 17 personen van een heerlijk buffet genoten. Het was wederom weer perfect verzorgd. Complimenten van alle gasten.

S. Leonupun 

Wij hadden voor 17 personen een menu besteld voor 2de kerstdag. Alles werd keurig op tijd gebracht en mooi gepresenteerd. Het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

L.M. van Gastel 

Een tien met een griffel. Wat hebben wij heerlijk gesmuld van het Ropaja-menu. Uitstekend van smaak en meer dan genoeg . Zelfs de grootste deskundigen waren vol lof over de kwaliteit van de gerechten. Uitstekend verzorgd en op tijd bezorgd,. Zonder meer een aanrader.

Bianca Boerlage geplaatst op 19 december 2016

Wat een heerlijk en uitgebreid buffet. Zeer verzorgd en goed geregeld!!

Beeke geplaatst op 18 december 2016

We hadden voor 45 personen het menu van euro 14,50 plus nog extra gebakken banaan. Dit laatste is eerlijk gezegd niet nodig. Er is variatie genoeg. Heerlijk gegeten en alles verliep prima volgens afspraak.

Marianne Marsman 

Een compliment voor het heerlijke buffet. Wij hebben er allemaal van gesmuld! Zeer smakelijk, royaal en lekker vers en ook mooi op tijd gebracht en alles keurig verzorgd. Gaan we zeker nog eens doen! Groet van de familie Marsman.

Annelies Jansen 

Het was waren weer fantastische gerechten. Geweldig op tijd. Alleen maar positieve reacties van onze 22 gasten.

Thea geplaatst 

Wij hadden gister een buffet voor 20 personen. Het was prima geregeld, alles goed voor elkaar en het belangrijkste: erg smakelijk en meerdere mensen die er tevreden over zijn. Raden het zeker aan en wie weet voor een volgende keer .

Erica de Vries 

Wat zijn wij tevreden over het heerlijke buffet en goede service van Ropaja catering!! Hadden een buffet voor 40 personen, alles even lekker! Aanrader

S.J. Deetman Westerhuis 

Goede wijn behoeft geen krans. dat geldt ook voor Ropaja.

Jeannet Bruin 

Zeer goed en heerlijk buffet "Ropaja". Perfect geregeld en verzorgd en alleen maar positieve reacties (waren met 30 personen). Voor herhaling vatbaar!!!

Manfred Emmaneel 

Voor 35 personen buffet besteld. Het zag er fantastisch uit. Wat wij van onze gasten hebben begrepen was het heerlijk. Alles is opgegaan. Zeer zeker een aanrader.

Mieke Welp 

Fantastisch buffet gehad voor 20 personen (14,50), op tijd gebracht, goed warm, perfect, alleen maar complimenten voor het heerlijke eten!

Claire Elsas 

Een werkelijk heerlijk buffet voor 85 personen! Heel goed om te zien, mooi verzorgd. Heerlijke gerechten (wij hadden de maaltijden van €14,50 p.p.). Mooi opgediend, genoeg enz enz. Smullen! Zeker aan te raden. O ja, ook goed op tijd gebracht en goed warm. Beoordeling? Een elf!

Marije 

Met 20 collega's heerlijk genoten van buffet Indonesia. Het was heerlijk! Bezorging en ophalen goed geregeld. Heel goed rekening gehouden met pinda-allergie.

Annelies Jansen 

Wederom was het weer fantastisch. Altijd op tijd werd weer keurig neer gezet. Omdat wij het al vaak besteld hebben weten de jongens precies waar alles bij ons thuis staat.

Anja Meijer 

Met 36 personen genoten van een heerlijk buffet. Veel complimenten gehad voor het fantastische eten. Perfecte service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Christa geplaatst 

Goed verzorgd, heerlijk eten en vriendelijk en efficiënt personeel.

Rob geplaatst 

Met 20 personen heerlijk gegeten! Ruim voldoende en lekker vers. Bezorging en afhalen was prima geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Richard 

Buffet voor 30 personen, inclusief enkele vegetarische eters. Gevarieerd buffet met smakelijke ingrediënten, niet dood gesmoord of helemaal suf gebakken. Pikant en knapperig. Voldoende voor iedereen. Haal- en breng service volgens afspraak. Voor herhaling vatbaar.

Pete Spittaels Met 65 mensen gegeten van het buffet Speciaal, inclusief vegetarische eters. Het was heerlijk en vers, groente knapperig, vlees heerlijk gekruid.

I. Lakeman 

Met 30 personen gegeten. Buffet was heerlijk en goed verzorgd. Voldoende voor iedereen .Alles wordt netjes voor je klaar gezet. Volgende dag worden alle spullen weer opgehaald.

J.P. Bechthold 

Ik heb mijn verjaardag gevierd met een heerlijk buffet van Ropaja (18 pers). Iedereen heeft heerlijk gegeten en waren zeer tevreden over zowel de kwaliteit van het eten en de hoeveelheid. Bezorging en afhalen keurig op tijd. Veel lof en voor herhaling vatbaar.

Bert Erends 

Heerlijk Indonesisch buffet gegeten. Mijn gasten waren ook vol lof. Fijn dat er een biologisch buffet gemaakt kon worden. Voor de volledigheid had er op de offerte vermeld moeten worden wat eventueel niet biologisch was, maar ik wilde het niet vragen, omdat ik het eigenlijk niet wilde weten. Voor herhaling vatbaar.

Bart Ton 

We hebben met bijna 100 mensen heerlijk gegeten. Tijdens het eten zorgden twee mensen er voor dat iedereen keurig bediend werd, we hebben er van genoten.

Jos en Carolien 

Wij hebben onze verjaardag gevierd met een buffet van Ropaja. Iedereen (27 pers) was enthousiast over de kwaliteit van het voedsel en de presentatie. Goeie reclame voor ze. Wij komen beslist bij Ropaja weer terug.

Ratna Leidelmeijer 

Voor een feestelijke dag Indisch buffet besteld voor 15 personen. Het was heerlijk en absoluut meer dan voldoende! Netjes op tijd geleverd en de volgende dag de warmhoudbakken en opscheplepels weer netjes opgehaald. Onze complimenten aan Ropaja!

Annelies Krancher 

Voor onze familie-reünie met 55 volwassenen en 12 kinderen een Indisch buffet besteld. Niets anders dan complimenten. Het was meer dan genoeg . Als wij een reünie organiseren voor de Indische familie van mijn man's kant, dan zullen wij zeker Ropaja de catering laten verzorgen.

Willy Godijn 

Heel tevreden over het heerlijke buffet. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over het eten. Op tijd bezorgd en met 40 man heerlijk gegeten en er was voldoende.

Marja Scheppers 

Wij hebben met onze gasten 2x in korte tijd van jullie heerlijke buffet genoten, dat zegt genoeg !

N.C. Bulkmans-Cornet 

Om iets te vieren is dit buffet een aanrader. Exact op tijd gebracht. Bleef heel lang warm. Alles was verrukkelijk, ook de vegetarische saté. Van alles genoeg. De lamssaté was als eerste op. Volgende dag alles keurig opgehaald. Heel persoonlijk en voor herhaling vatbaar.

Carla Olthof 

Op kerstavond met twee gezinnen weer heerlijk gegeten van het buffet van Ropaja. Het eten werd keurig op tijd gebracht, zag er goed uit, en de smaak was ook voortreffelijk. Een aanrader !

Klitsie geplaatst 

Alles kwam op de afgesproken tijd . Het was heerlijk het is voor ons een 8 plus! 

J. van Zanen 

Weer uitmuntend! (alleen de huisgemaakte sambal ontbrak)

Inco Alkmaar geplaatst op 4 januari 2016

Alles ging volgens afspraak en het eten was heerlijk.

CLAFIS Alkmaar

Tijdens de kerstborrel hebben wij het genoegen gehad kennis te maken met de catering van Ropaja. Keurig verzorgd, op tijd en heerlijk. Een absolute aanrader ook voor bedrijfsevenementen.

Jette 

Vandaag 1e kerstdag 2015 Ropaja menu besteld. Kunnen niets anders zeggen dan dat het echt heerlijk was. Heb zelden zo lekker Indisch gegeten. Een aanrader! Weet voortaan waar ik moet bestellen bij feesten. Niets dan lof voor Ropaja!

Petra Oxfoort 

Wat hebben wij genoten van jullie buffet. Het zag er prachtig uit en iedereen heeft heerlijk gegeten. Vele complimenten mogen ontvangen, die ik graag met jullie wil delen.

Namens alle vrijwilligers en de coördinatoren Simone en Petra van het Respijthuis, wensen wij jullie fijne kerstdagen en een voorspoedig 2016.

Nanette Popken 

Ik was op een feestje bij mijn zusje. Ik vond het buffet erg lekker!  

Noortje H. 

Voor 35 mensen eten besteld bij Ropaja. We hebben zelf een buffet samengesteld omdat we deels ook eigen gerechten gemaakt hebben. Het eten was lekker, goede kwaliteit, ook volgens de Indonesische familieleden. Het brengen van het eten en het ophalen van de schalen verliep naar volle tevredenheid. Zeker een aanrader!

Fam.Gieskens 

Afgelopen zaterdag genoten van een buffet voor 60 personen. Onze gasten rekenden op een Barbecue en waren aangenaam verrast toen zij het Indisch buffet zagen. Jong en oud hebben heerlijk gegeten en alleen maar positieve reacties over het lekkere eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ingrid Kroninga 

Vol vertrouwen, ook vanwege de goede recensies heb ik bij Ropaja een buffet besteld voor 30 personen. En ik ben zeker niet teleurgesteld. Het was inderdaad erg lekker! En meer dan genoeg. Keurig op tijd en snel neergezet. Handige bordjes erbij en het het geheel zag er prima uit. Veel complimenten gekregen van de gasten. Ropaja is een uitstekende catering voor een Indonesisch buffet bij je thuis!

Marije 

Zo dat was nog eens even fijn. Zo hadden niet allen mijn gasten feest maar ik ook! Heerlijk dat alles werd neergezet en dat iedereen heeft gesmuld. Zelf had ik ook tijd om te kletsen. En alle afspraken werden netjes nagekomen. Zeker een aanrader!!!

Jurjen 

Prima, prima, prima buffet (Indonesia) voor 16 personen. Contact via de mail was duidelijk en klantvriendelijk, buffet werd op de afgesproken tijd gebracht, vriendelijke & duidelijke toelichting, prachtige verse hoeveelheden, heerlijk van smaak! Handig dat de borden en het bestek erbij zaten, want dan heb je pas écht weinig rompslomp. Complimenten van onze gasten, kortom; een échte aanrader.

Marlon Maduro 

Bruiloft 75 man heerlijk buffet zonder zorgen. Twee man begeleiding, die het buffet regelen van binnenkomen tot en met opruimen echt geweldig!! onder de gasten ook mensen van Indonesische afkomst die zelf wel wat gewend zijn maar waren erg complimenteus over het buffet. voortreffelijk eten. echte aanrader en voor herhaling vatbaar!!

J&M 

Voor een feest (85 mensen) hadden we een buffet besteld. Dit was uit de kunst!!! Qua smaak en presentatie. Heel veel goede reacties van onze gasten ontvangen! Het buffet werd sfeervol geplaatst op Indonesische tafelkleden en er waren ook rieten borden en bestek. Er bleven twee mensen van Ropaja bij en zij hebben na het eten ook alles weer gelijk meegenomen: de "troep" was gelijk weg. Heerlijk. Een week later ontvingen wij bij de post een envelop met wat van ons eigen bestek dat zij per ongeluk hadden meegenomen. Hoe fijn is dat?!? Kortom: een aanrader!

Miranda 

Voor 13 juni buffet voor 45 gasten besteld. Alles werd mooi op tijd afgeleverd en na uitleg konden we aanvallen. Het eten was voortreffelijk, gevarieerd, ruim voldoende en het zag er mooi uit. We hebben al heel veel positieve reacties van onze gasten teruggekregen. Een absolute aanrader! Dank voor de goede zorgen.                         

Maudie Houtman 

Voor 16 mei buffet Ropaja besteld voor 16 personen. Het was super; stipt op tijd geleverd en klaar gezet, de gerechten smaakten heerlijk en het was ruim voldoende. Zeer zeker aan te bevelen en voor ons voor herhaling vatbaar! Bedankt! 1 kleine tip; misschien leuk om wat losse items met de prijs op de website te vermelden, waarmee het buffet eventueel kan worden aangevuld (zoals bv mini loempia's, spekkoek etc).

Marjan 

Voor een familiefeest buffet Indonesia besteld. Heel prettig dat je voor zo'n gezelschap niet zelf in de keuken hoeft te staan. Het wordt gebracht, klaargezet en de volgende dag weer opgehaald. Het buffet smaakte prima!

Nicolien 

Voor verjaarsfeest het Indonesia buffet besteld en alle 40 gasten hebben HEERLIJK gegeten! Vele complimenten gekregen van kritische eters. Alles is fantastisch verzorgd, en de spullen ook weer netjes opgehaald. Aan te bevelen!

John de Weijer 

Feestje voor ca. 45 man, geen zin om zelf te koken, dankzij tip bij Ropaja terechtgekomen. Nou dat kan ik iedereen aanraden. Verschillende sate, gebakken rijst en noedels. 2 soorten kroepoek en garnalenspies. De bel ging, daarna was het tafeltje dek je, ezeltje strek je! Complimenten van mij en nog belangrijker al mijn gasten! Toppers!

Georgette van Egmond 

Het was een fantastische catering. Had een aantal gerechten gekozen en alles was zalig. Ik zou het zeker mensen aanbevelen. Top geregeld.

Gaby geplaatst 

Voor mijn verjaardag met familie en vrienden een buffet voor ruim 22 personen besteld bij Ropaja catering Alkmaar. Ik ging af op de goede recensies, en inderdaad, het eten was voortreffelijk. Alles heerlijk vers, smaakrijk, en sfeervol opgediend (batik tafelkleden, traditionele borden, mooi bestek),temperatuur was ook prima door de chafing dishes die erbij werden geleverd. Dank ook voor de goede service! Ik kan Ropaja van harte aanbevelen.

Dorine Lutz 

Aangeleverd aan ons vakantieadres door een allervriendelijkste meneer. Heerlijke geuren, verse groenten, zalige bijgerechten en gerechtjes met overheerlijke rijst en mie. Goede hoeveelheden, lekker gekruid en voor alle 10 genodigden een succes! Dank voor de goede verzorging!

Klaas 

Smaak, organisatie en prijs heel goed, temperatuur ietsjes minder. Overall een dikke voldoende voor het standaard buffet voor 15 aangevuld met saté buffet.

Erik 

Met onze kerstborrel een heerlijk buffet besteld. Alles keurig op tijd bezorgd en het zag er prachtig uit. Het eten was voortreffelijk en meer dan voldoende variatie in gerechten. Volgende dag alles opgehaald, kortom top geregeld.